Taru

Jo lapsesta alkaen haaveilin parturi-kampaajan ammatista ja hyvin pienestä laittelin sukulaisten hiuksia. Ja hieman varttuessani, kampasin ystävieni ja perheeni hiuksia.


Peruskoulusta suoraan lähdin opiskelemaan parturi-kampaajaksi ja valmistuin Kankaanpäästä -98. Samana vuonna syksyllä jatkoin opiskeluja Jyväskylässä, josta valmistuin kosmetologiksi keväällä 2000.


Tämän jälkeen työskentelin 5 vuotta Tampereella, tehden kumpaakin koulutustani vastaavaa työtä.
Helmikuussa 2005 meille syntyi ensimmäinen poikamme ja reilun puolentoista vuoden päästä hän sai leikkikaverikseen pikkuveljen.


Pirkanmaalta varsinais-suomeen matkamme jatkui mieheni työn vuoksi.


Palasin työelämään 3,5 vuoden kotiäitiyden jälkeen ja varsin pian perustin oman TK Hiuskulma yrityksen. Päätoimisesti teen tällä hetkellä parturi-kampaajan työtä, mutta haaveilen edelleen vielä joskus tekeväni kumpaakin koulutustani vastaavaa työtä.


Ja vielä yksi tärkeä asia, perheeseemme kuuluu myös pieni karvainen kaveri... Norfolkinterrieri-Sulo.

 

Niina

Olen satakunnasta lähtöisin ja vaikuttanut Turun seudulla 2000 vuodesta lähtien.

Parturi-kampaajaksi opiskelin suoraan peruskoulun jälkeen Raumalla ja valmistuin -99. Tämän jälkeen työskentelin kotipaikkakunnallani Eurassa vuoden parturi-kampaajana ja sitten lähdin Turkuun opiskelemaan maskeeraajaksi. Opintojen jälkeen tein parturi-kampaaja työn ohella maskeeraajan hommia teatterilla.


TK Hiuskulmassa aloitin heinäkuussa 2009, kun yritys perustettiin. Toimin tällä hetkellä osa-aikaisena yrittäjänä ja muulloin teen töitä uusien tulevien ammattilaisten ohjaajana TYA:lla.


Vuoden 2010 olin äitiyslomalla, kun poikamme syntyi. Perheeseeni kuuluu myös aviomieheni ja haukkumme Aura.